Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




NAB Show 2024: Leader Instruments показала новий SDI/IP генератор тестових сигналів LT4670. Виконаний в компактному 1U корпусі, він створений для використання в традиційній бродкастній SDI інфраструктурі, а також в гібридній SDI/IP екосистемі нового покоління.
 
 

В стандартній комплектації Leader LT4670 має шість незалежних аналогових синхронних виходів сигналу, цифрові аудіо виходи, word-clock виходи та вхід / вихід LTC. Функціонал можна доповнити опціями, включаючи GNSS синхронізацію, PTP синхронізацію, 25G IP, 12G-SDI, 4K quad-link, 3G-SDI, HD-SDI та SD-SDI виходами в будь-якій комбінації, що дозволяє оптимально управляти синхронними системами.

В базовій комплектації LT4670 дозволяє генерувати Black Burst та Tri-Level синхро сигнали; має функцію «stay-in-sync» яка стане в нагоді при виникненні помилки вхідного сигналу Genlock; повільну синхронізацію при виході з режиму «stay-in-sync» на Genlock; вихід 48 кГц word-clock, синхронізований зі вхідним відео, а також управління синхронізацією між пристроями (L-SYNC). Також доступні пресети і зберігання в пам’яті. Блоки живлення та вентилятори охолодження допускають гарячу заміну задля стабільної роботи пристрою.

LT4670 дає користувачам можливість інвестувати в ті інструменти, які дійсно необхідні. До переліку додаткових опцій входять: GNSS синхронізація, PTP синхронізація, підтримка до чотирьох виходів тестових SDI сигналів з різною швидкістю (до 12G), два 10G/25G Ethernet порти для тестування ST 2110 стрімів із резервуванням ST 2022-7. Опція «Lip-Sync Pattern» дозволяє вимірювати розбіжність в синхронізації аудіо та відео при передачі SDI сигналу. Опція шаблонів користувача дозволяє додати BMP та TIF зображення і використовувати їх в якості шаблонів. «Superimposed Embedded Audio» дає можливість накладати 16 каналів ембедованого аудіо (чотири групи по чотири). Дисплей «Timecode Pattern» можна розмістити в будь якому місці екрану. Функція «Freeze Confirmation» дозволяє прокручувати шаблони, переміщувати рамки та інше.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon