Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Sony розробляє нову 4K 60p pan-tilt-zoom камеру BRC-AM7 з інтегрованим об’єктивом та вагою 3,7 кг. Це буде найкомпактніша та найлегша PTZ камера з інтегрованою оптикою Серійне виробництво розпочнеться у 2025му році.
 
 

Використовуючи технологію автоматичного кадрування (PTZ Auto Framing Technology) на основі штучного інтелекту для точного розпізнавання, BRC-AM7 забезпечить чітке та природнє автоматичне відстеження рухомих об’єктів в кадрі та дозволить спростити високоякісне виробництво для мовлення, трансляції заходів та спортивних подій на живо, запевняють в компанії.

Sony наголошує, що BRC-AM7 матиме вагу 3,7 кг і це буде найменша та найлегша роботизована камера з інтегрованою оптикою. І вона буде сумісна з екосистемою професійний камер Sony та забезпечить співпадіння по кольорам для багатокамерного виробництва.

Універсальний об’єктив оснащено 20-кратним оптичним зумом та технологією Clear Image Zoom, яка забезпечує збільшення 30x для 4K або 40x для Full HD без шкоди для якості зображення. В комбінації із 1.0 дюймовим 4K сенсором Exmor RS CMOS у поєднанні з оновленим ядром обробки зображення BIONZ XR, камера BRC-AM7 забезпечить 4K 60p із мінімальними шумами. Передискретизація 5K дозволить користувачам знімати якісне 4K відео, також підтримується 4K HDR режим із чіткою деталізацією я темних так і світлих сцен, запевняють в компанії.

«BRC-AM7 розширяє багату спадщину PTZ камер Sony, відомих своєю якістю та зміцнює підключаєму екосистему рішень Sony», – впевнений Норберт Паке, голова підрозділу прямих трансляцій Sony Europe. «Ми нещодавно додали технологію автоматичного трекінгу на базі ШІ в наші моделі і отримали приголомшливий зворотній зв'язок. Здатність камери постійно відстежувати та кадрувати спікера — суттєво змінює ефективність виробництва, вивільняючи час на створення контенту та забезпечуючи високу продуктивність»

BRC-AM7 підтримує SRT, RTMP, RTSP, NDI, та підключення по оптичному волокну, камера може працювати віддалено у ІР мережі. Вона сумісна з протоколами VISCA по IP, S700PTP та CGI, що дозволяє керувати камерою дистанційно, а також є підтримка IP Tally тож камеру можна впевнено назвати універсальним рішенням для віддаленого виробництва. І навіть більше, BRC-AM7 сумісна з протоколом free-d, який використовується для віртуальної та доповненої реальності.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon