Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Підкреслюючи свої зобов’язання «Розвивати програмні ІР рішення» компанія FOR-A покаже значне оновлення платформи SOAR-A на галузевій виставці NAB Show 2024. Воно включатиме експансію каналу, нові кодеки, технології стиснення та транспортування.
 
 

SOAR-A — це скорочення від Software Optimized Appliance Revolutionized by FOR-A — програмна ІР платформа, яка включає: SOAR-A EDGE — рішення для IP транспорту; SOAR-A IPTV — сервіс IPTV дистрибуції; SOAR-A GRAPHICS —ядро для виводу комп’ютерної графіки; SOAR-A SWITCH — повноцінний програмний мікшер; та SOAR-A PLAY — програмний медіа сервер.

«Ми цілком віддані розробці та розвитку наших програмних технологій», – поділився Сатоші Канемура, президент FOR-A Americas. «Наша платформа SOAR-A — значна частина цього процесу, її розширення підкреслює нашу віру в майбутній успіх SOAR-A для різних проектів із прямими трансляціями відео. Додаючи новий функціонал в якості програмних компонентів ми допомагаємо користувачам налаштовувати систему згідно свої вимог. Також, вона дозволяє легко розгорнути гібридне виробництво із використанням різноманітних форматів сигналу. Така гнучкість системи дозволить користувачам максимально отримати переваги — і саме це підживлює інноваційність FOR-A»

Використовуючи SipRadius, робочий простір SOAR-A EDGE дає можливість розгорнути REMI виробництво та стрімінг без додаткових шлюзів із високим рівнем безпеки. Система використовує ІР-орієнтовану архітектуру з можливістю розширення та підтримує перетворення та доставку SD, HD, 4K та NDI у SMPTE ST 2110 сигнали. SOAR-A EDGE сумісна з WebRTC та використовує протокол RIST (Reliable Internet Streaming Transport). Відвідувачі NAB побачать SOAR-A EDGE із двома новими кодеками JPEG XS та AV1.

SOAR-A PLAY на основі Odyssey — це універсальний програмно-орієнтований медіа сервер, розроблений для використання мовниками, корпоративними A/V департаментами ті відео виробничими компаніями. Оновлена SOAR-A PLAY дозволить управляти 8 каналами для NDI, 3G та SMPTE ST 2110. Сервер SOAR-A PLAY NDI сумісний з усіма різновидами, включаючи NDI HX, широкосмуговий NDI, та нещодавно анонсований NDI 6. Версія сервера SOAR-A Play ST 2110 підтримуватиме опціонально JPEG XS.

SOAR-A GRAPHICS, на основі ClassX — це ядро для виробничої графіки. FOR-A покаже еволюцію of SOAR-A GRAPHICS із підтримкою MOS протоколу для комунікації між комп’ютерною системою новинного виробництва і обладнанням, включаючи відео сервери, системи зберігання та інше. XR версія SOAR-A GRAPHICS — це доступна за ціною AR/VR/XR платформа для корпоративного A/V виробництва та мовників.

SOAR-A SWITCH на основі ClassX — це повноцінний програмний відео мікшер. Завдяки потужній графічній компоненті ClassX, користувачі отримають широкий набір опцій, включаючи ефекти та переходи. «Коли графічна компанія розробляє відео мікшер — ви отримаєте переходи та ефекти, яких ви ніколи до цього не бачили», – підкреслив Канемура. В додаток до зручного у використанні графічного інтерфейсу, SOAR-A SWITCH має опціональну фізичну панель управління FOR-A.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon