Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems випустила безкоштовне програмне оновлення для системи управлянні кольорами. ColorBox v2.1 отримав низку нових функцій, які дозволять спростити 4K/UltraHD HDR виробництво на всіх ланках від локації / студії до пост-про.
 
 

Серед ключових компонентів ColorBox v2.1 можна виділити нову функцію понижуючого перетворення 4K/UltraHD для виходів SDI та HDMI, а також 4K/2K обрізку на виході HDMI — це допоможе професіоналам найкращим чином використовувати наявне HD обладнання для моніторингу в польових умовах. Також оновлення містить новий конвеєр ACES Pipeline, який дозволить користувачам завантажувати метадані AMF (ACES Metadata File) у ColorBox задля отримання бажаного перетворення і найкращої співпраці між підрозділами виробництва; підтримку ARRI Wireless Video Optimize (WVO) LogC4 профіля, який допоможе уникнути смуг, які дають бездротові Tx та Rx системи.

«Для ColorBox v2.1 ми зосередились на тому, щоб спростити робочі процеси пов’язані з кольорами для продакшен, це дозволить користуватися тими моніторами та обладнанням, що є в наявності», – поділився Нік Рашбі, президент AJA Video Systems. «Незалежно від того, йде мова про можливість переглядати 4K зображення на HD моніторах із максимальною точністю, використовувати спрощену AMF обробку для узгодження процесів для всієї команди, або використовувати ARRI WVO для того, щоб зробити LogC4 простішим до розгортання, цей новий реліз дозволить використовувати всі переваги нових робочих процесів з максимальною ефективністю використання коштів»

AJA ColorBox v2.1 включає:

  • Понижуюче 4K/UltraHD перетворення для виходів SDI та HDMI дозволить користувачам легко конвертувати SDI та HDMI виходи до нижчої розподільної здатності (4K -> 2K, або UltraHD ->HD), у випадках, коли під руками на локації немає 4K пристроїв.
  • 4K/2K обрізка для виходу HDMI спростить обрізку по центру 4K -> UltraHD або 2K -> HD і дозволить переглядати немасштабоване зображення на виході HDMI, який сумісний з широким переліком споживацьких UltraHD та HD дисплеїв.
  • Додано конвеєр ACES Pipeline, який дозволить користувачам отримати переваги робочих просторів AMF, які забезпечують покращену сумісність кольорів для всього ланцюжку кіновиробництва. AMF файли зберігають дані, необхідні для ACES Pipeline, такі як IDT, LMT, RRT та ODT в єдиному XML файлі, який легко поширити між учасниками виробничого процесу на локації, а також на етапах пост-про та корекції кольорів. Загалом AJA ColorBox дозволяє інтегрувати до шести конвеєрів.
  • Підтримка ARRI Wireless Video Optimize LogC4 (WVO) дозволяє вирішити проблеми, які виникають при використанні деяких бездротових Tx та Rx систем разом із ARRI Alexa 35 та LogC4. Завдяки WVO 1D LUT, який безпосередньо інтегровано в ColorBox, профіль LogC4 стало простіше використовувати з наявним обладнанням, і таким чином зменшити витрати та заощадити час.
  • Попередній перегляд SDR для режиму Colorfront Live Mode дозволяє користувачам швидко перевірити, як HDR відео буде виглядати при перетворенні в SDR без необхідності змінювати конфігурацію HDR монітору. Ядро Colorfront Engine відображає відео в обраному HDR, однак зі -значеннями, які репрезентують SDR — це дозволить зберегти час, який раніше йшов на зміну формату виводу SDR та очікування поки буде завершено переконфігурацію дисплею.
  • BBC HLG LUTs v1.7 гарантує підтримку ColorBox останніх оновлень BBC HLG.


« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon