Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Leader Instruments презентувала нову лінійку ZEN-W для аналізу відео, аудіо та даних. Вона складається з waveform монітору LV5600W та його еквіваленту в рековому форм-факторі растерізатора LV7600W. Ці інструменти розроблено для спрощення міграції мовників від SDІ до ІР, від HD до 4K/UHD, від SDR до HDR.
 
 

LV5600W із 7 дюймовим сенсорним екраном виконаний в корпусі висотою 3U та займає половину стійки 19по ширині. LV7600W займає в стійці 1U та має виходи SDI та TMDS для моніторингу. Пристрої розроблено на базі існуючих LV5600 та LV7600, які здатні задовольнити майже всі потреби мовників щодо тестування та вимірювання сигналів. Нові моделі отримали новий функціонал, а також WebRTC інтерфейс, який дозволяє безпечний віддалений моніторинг та управління за допомоги комп’ютера.

LV5600W та LV7600W успадкували всі інструменти для тестування та вимірювання сигналів від оригінальної лінійки ZEN, включаючи моніторинг зображення, waveform, vectorscope дисплей, аналіз ІР трафіку та JPEG-XS. Вони пропонують все необхідне для моніторингу 4K/UHD/2K/HD/SD SDI, а також video-over-IP сигналів у гібридній екосистемі. Серед нових функцій для виробництва та пост-про можна виділити режим SDR Full Range для відображення помилок чорного, CIE, помилок гамми, гістограми, помилок рівня, зсув таймінгу аудіо / відео, рівень шуму, тестові сигнали, векторну та хвильову діаграми. Також повноцінно підтримують SDR Full Range такі інструменти, як CINELITE та CINEZONE, захоплення кадру (DPX, TIFF) та налаштування якості зображення.

Ще одним новим інструментом LV5600W та LV7600W став інтегрований інструмент двонаправленого перетворення, який дозволяє дивитися HDR контент на SDR пристроях і навпаки. Це дозволить суттєво спростити робочі процеси під час прямих трансляцій використовуючи HDR/SDR перетворення для таких задач, як затінення камери та HDR моніторинг. Для обробки використовується необхідна 3D LUT таблиця, яку можна завантажити з USB носія.

Для аудіо новий функціонал включає можливість аудіо-маппінгу — це спрощує завдання перевірки рівня звуку в ІР аудіо стрімах. Дисплей для відображення рівня аудіо можна максимально гнучко конфігурувати для спрощення моніторингу. Обидва пристрої дають підтримку для багатомовних субтитрів у CC608, CC708 та OP47 категоріях та покривають більшість європейських мов.

Серед інших покращень можна виділити NMOS-орієнтовану, безшовну, швидкісну синхронізацію SMPTE ST 2110-20 IP відео сигналів. ІР відео зазнає видимих розривів при перемиканні між транспортними потоками на відміну від SDI сигналів, які при перемиканні зберігають візуальну цілісність.

Адміністративний функціонал LV5600W та LV7600W включає можливість переміщати дані пресетів між двома пристроями за допомоги USB носія. Обидва пристрої отримали оновлену операційну систему, яка має більшу захищеність та більшу гнучкість в довгостроковій перспективі.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon