Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Лукаш Літвік голова Робочої групи взаємодії на форумі Media Coding Industry Forum (MC-IF) пояснює, чому і як VVC — це крок уперед для впорядкування та оптимізації нагальних складних питань, які виникають перед мовниками та стрімінговими компаніями.
 
 

Versatile Video Coding (VVC) забезпечить бродкастерам та стрімінговим провайдерам нові можливості для надання досвіду цифрових розваг, впевнений Лукаш Літвік керівник дослідницького підрозділу Ericsson та голова Interoperability Working Group форуму MC-IF.

На думку Літвіка, VVC це крок уперед в контексті впорядкування та оптимізації таких задач, з якими стикаються мовники та стримінгові оператори, а також способи інтеграції досвіду розваг нового покоління, включаючи віртуальну та доповнену реальність.

«VVC від доступних альтернатив відрізняється ефективністю стиснення, а також насичений функціонал та набір інструментів, які забезпечують широкі можливості у використанні», – додав Літвік.

До переліку функцій входить:

Покращена ефективність стиснення: VVC має суттєві покращення у стисненні порівняно з іншими застарілими кодеками, та забезпечує кращу якість зображення при меншому бітрейті. Це дозволить стрімінговим провайдерам розповсюджувати якісний контент і разом з тим зменшити вимоги до смуги пропускання, і таким чином зменшити витрати та покращити загальну продуктивність стрімінгу.

Універсальність та гнучкість: VVC має вбудовану підтримку різних форматів відео, включаючи UHD 4K, широкий динамічний діапазон (HDR), широку гамму кольорів (WCG), та високу швидкість кадрів (HFR). Така універсальність забезпечить стрімінговим операторам можливість пропонувати глядачам захоплююче відео в найкращій якості.

Гнучка розподільна здатність: VVC пропонує гнучку обробку при кодуванні розподільної здатності відео. Тобто кодування та декодування відео з різною розподільною здатністю відбувається у межах одного шару стріму. Така гнучкість буде дуже корисною при адаптивному стрімінгу, коли розподільна здатність стрімінгового контенту підбирається в залежності від пристрою для перегляду та стану мережевого підключення.

Низькі затримки: VVC пропонує інструменти та техніки, здатні зменшити затримку на етапах кодування та декодування, таким чином кодек можна використовувати для проектів, де важливе відео в реальному часі, включаючи прямі трансляції та відео конференції, маючи впевненість у мінімальній затримці між першоджерелом відео та його відтворенням.

Рішення на виріст: VVC створений для підтримки сучасних технологій на кшталт Віртуальної Реальності (VR), Доповненої Реальності (AR), тому це перспективне рішення для доставки захоплюючого контенту.

Простота у розгортанні та використанні: VVC має схожу архітектуру з кодеками попереднього покоління, тому його буде легко інтегрувати в існуючі робочі простори з мінімальними витратами на розгортання.

«Якщо коротко, VVC суттєво покращує ефективність стиснення, якість відео, гнучкість та масштабованість у порівнянні з попередніми стандартами відео кодеків. І навіть більше, VVC підтримує імерсійні формати, такі як VR та AR», підсумував Літвік.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon