Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Vatican Media — це офіційний бродкастер, який висвітлює події, пов’язані з Папою Римським та Ватиканом взагалі. Нещодавно мовник оновив обладнання рішеннями Sony. Цей проект розпочався ще в 2020 му, наразі сучасна система використовує оптичну мережу зв’язку, всі камери підключені за допомоги адаптера Sony HDCE-100.
 
 

Оновлення камер відбувалося поступово в рамках цього проекту. Sony HDC-5500 прийшли на заміну камерам попереднього покоління, вони здатні формувати 4K та HD зображення, а також підтримують широкий динамічний діапазон HDR. В оновленій системі дві камерні головки підключені одним кабель-каналом. Для перегляду відео використовуються монітори лінійки Sony PVM-X, які дозволяють одночасно в режимі «side by side» дивитися та порівнювати сигнали на всіх ланках медіа виробництва.

Всередині базиліки Святого Петра встановлено PTZ камери BRC-H800, ними можна управляти віддалено. Компактні розміри камери дозволили розташувати їх в різних місцях будівлі без будь якого ушкодження історичній споруді.

Майже рік тому, в листопаді 2022 камери, які працювали цілодобово на площі святого Петра замінили на Sony FX9 задля покращення якості та більш кінематографічного зображення.

«Завдяки інноваційним рішенням Sony ми розробили високоякісну та сучасну систему, яка дозволяє глядачам доторкнутися до Ватикана, а нам поширювати наші ідеї в світі краще ніж будь-коли раніше», – поділився Франческо Масци, керівник технічного департаменті Ватикану. «Створення комплексної системи особливо зі збереженням історичної локації ніколи не було легкою справою, тільки завдяки тривалому партнерству з Sony ми знайшли найкраще рішення»

«Довгі роки нашого партнерства з Ватикан Медіа дозволили нам запропонувати масштабовану та надійну систему, яка повноцінно задовольняє потреби зйомки, дозволяє виробляти та розповсюджувати контент, і має мінімальні наслідки щодо збереження історичного оточення», – додав Норберт Паке, голова підрозділу рішень для медіа виробництва наживо Sony Professional Europe. «Ми продовжимо нашу співпрацю з Ватикан Медіа в якості технологічного партнера, допомагаючи максимально розширити потенціал мовлення з цієї історичної споруди з багаторічною, вагомою спадщиною задля охоплення будь-якого куточка світу»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon