Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems анонсувала оновлення v3.0 для HDR Image Analyzer 12G, яке додає потужний новий функціонал для HDR аналізу та моніторингу. Створене, щоб допомогти професіоналам впоратися зі зростаючими потребами на ланках прямих трансляції, виробництва на виїзній локації, контролю якості та етапі пост-про, оновлення додає нові можливості для робочих просторів. Прошивка v3.0 збільшить кількість каналів одночасного аналізу відео, додає нові інструменти Dolby Vision та опцію підключення NDI джерел, розширяє підтримку науки про колір ARRI разом із аналізом простору ARRI LogC4, а також покращену 8K/UHD2 сумісність для робочих просторів з високою розподіленою здатністю.
 
 

У багатокамерному виробництві, яке вже стало сучасним галузевим стандартом, можливість аналізу більш ніж одного сигналу у порівнянні з іншими та вносити коригування в реальному часі — надзвичайно важливо, особливо при зведенні камер. Із прошивкою v3.0, HDR Image Analyzer 12G отримав можливість аналізу до чотирьох незалежних каналів аж до 4K/UHD. Кожний квадрант інтерфейсу користувача можна налаштувати індивідуально для відображення інструменту аналізу для будь-якого з чотирьох каналів відео. Прошивка дає користувачам доступ до нового чотирьох канального перегляду для одночасного моніторингу сигналів, і кожен з каналів може показувати зображення, waveform та vectorscope діаграми, а також рівень звуку.

В додаток до багатоканального аналізу сигналів, HDR Image Analyzer 12G v3.0 отримав відстеження та презентацію динамічних метаданих Dolby Vision, з підтримкою та автоматичним визначенням Dolby Vision v4.0 та v2.9 стандартів. Це покращення дозволяє користувачам прийняти SDI сигнал з ембедованими метаданими Dolby Vision та переглядати ці дані в різний спосіб. L1 метадані відображаються візуально у waveform діаграмі в якості NIT маркерів, також всі метадані можна подивитися у вигляді тексту в інструменті аналізу метаданих Dolby Vision. Також доступний перегляд в реальному часі за принципом «сцена до сцени» або «кадр до кадру» або коли дані змінюються на вході HDR Image Analyzer. Це допоможе оптимізувати робочі процеси пов’язані з кольорами та контролем якості; новий функціонал забезпечить професіоналам більшу впевненість, що вони створили та підтвердили коректність метаданих Dolby Vision.

HDR Image Analyzer 12G v3.0 отримав розширені можливості підключення пристроїв, підтримку додаткових просторів кольору для камер та більшу кількість 8K форматів. Користувачі можуть передавати Full NDI 4K/UHD/2K/HD сигнали у мережі інтернет на аналізатор та пропускати їх крізь сито потужних інструментів аналізу так само, як і SDI без будь-яких додаткових пристроїв перетворення, це дозволить зменшити простір, споживання енергії та витрати. З’явилась підтримка простору ARRI LogC4, а також додаткових 8K/UHD2 форматів: 8K 2SI/SQD quad-link YCbCr аж до 60 fps, 8K 2SI/SQD quad-link RGB до 30 fps та 8K dual-link YCbCr до 30 fps.

«Ми спостерігаємо стрімкий прогрес технологій на всіх ланках виробничого процесу і AJA прагне забезпечити користувачів сучасними інструментами, які допоможуть швидко адаптуватися до змін разом з галуззю», – поділився Нік Рашбі, президент AJA. «HDR Image Analyzer 12G v3.0 відповідає потребам сучасного робочого простору зі збільшеною кількістю сигналів, переглядом та аналізом нових метаданих Dolby Vision SDI, NDI підключенням та іншим функціоналом, створеним завдяки зворотному зв’язку користувачів»

Власники HDR Image Analyzer 12G матимуть можливість безкоштовно оновити свій пристрій до v3.0. Прошивка буде доступна для завантаження восени 2023 на сайті AJA Video Systems.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon