Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На галузевій виставці IBC2023 в Амстердамі Chyron покаже рішення з інноваційним функціоналом для новинної редакції. Воно базується на нових підходах з обробки та управління даними в рамках платформи PRIME для медіа виробництва наживо з підтримкою комп’ютерної графіки, відео-стін, сенсорних дисплеїв, брендування та іншого.
 
 

Також на стенді Chyron відвідувачі матимуть можливість познайомитися за останніми оновленнями системи новинної графіки CAMIO для ньюзруму; рішенням AXIS для управління графічними активами (включаючи дизайн) по запиту; системою віртуальної та доповненої реальності PRIME VSAR.

«PRIME разом з продуктами Chyron для новинного виробництва постійно розвиваються — це допомагає мовникам створювати для глядачів цікаві та привабливі історії», – розповіла Керол Бетенкур, віце-президент з маркетингу Chyron. «Саме для цього ми додали розширені можливості обробки даних до платформи PRIME і разом з тим підвищили ефективність користувачів та спростили робочі процеси. Сукупно ці оновлення надають новинній редакції більше свободи та варіативності у створенні візуальних елементів та історії, які до серця глядачам»

PRIME — це серце системи новинного виробництва Chyron, разом із CAMIO для MOS-інтеграції із системами автоматизації новин (NRCS), які можуть формувати контент за розкладом за допомоги графічного модуля PRIME. Такий унікальний робочий простір пропонує ефективний спосіб виводу графіки згідно розкладу на відео стіни, сенсорні екрани, дозволяє переключати стріми, використовувати графічний та інші виходи PRIME — і все це координується з іншими системами студійної графіки для розкриття історії, включаючи спорт, погоду та інше. CAMIO також дає візуал для віртуальних декорації на зеленому фоні, що дозволяє швидко змінювати декорації ведучому. Новинарі можуть наповнити графічні шаблони PRIME додатковими елементами, включаючи текст, мапи, графіки, діаграми, фінансові дані або комбіновані зображення, з управлінням за допомоги AXIS.

Відвідувачі IBC2023 побачать інтегровану повноцінну систему для новинної редакції на базі PRIME, CAMIO та AXIS, а також нове рішення Chyron Weather для прогнозу погоди. Демо-стенд покаже найновіший функціонал релізів PRIME 4.7 та 4.8, що пропонує більш ефективні способи роботи для дизайнерів, операторів ефіру та продюсерів.

Перелік покращень ефективності PRIME 4.8 для дизайну відтворення та інтеграції ньюзруму включають гнучке управління заміною об’єктів у графіці. На додаток до відображення змінних полів у інтерфейсі плейауту, а також підключеному за допомоги MOS плагіну NRCS, таблиці даних для використання змінних полів відтепер доступні в плагіні NRCS, причому можна включити або відключити автоматичне заповнення з використанням інтелектуальної системи автоматизації. Ще одне суттєве нововведення — це можливість назначати одну LUT таблицю для відео графіки PRIME.

Окремо слід зупинитися на ефекті auto-follow у PRIME — він дозволяє користувачу обрати будь-який об’єкт сцени та прив’язати його до іншого, включаючи зміну позиції та масштабування, це дозволить створювати графічні шаблони з необмеженою адаптивністю. Для термінових запитів на редагування, результати пошуку відтепер відображаються в дереві ієрархії для швидкого доступу та редагування. Доступна оптимізація розміру файлів для пре- та пост-продакшен: нова функція region-of-interest дозволяє обрізати сцену згідно заданої області та експортувати зображення або відео файл. При підключенні до MOS простору ньюзруму системи управління Chyron CAMIO, PRIME відтепер може використовувати XMP дані для змінних елементів сцени, це дозволить суттєво зберегти час та автоматично заповнювати поля з метаданих для графічного відтворення.

Спостерігаючи зростаючий попит на хмарні робочі простори, Chyron співпрацює з Amazon Web Services (AWS) для розвитку та впровадження хмарних сервісів. AXIS та Chyron LIVE — це системи медіа виробництва, розроблені спеціально для хмари, обидві повноцінно інтегровані з сервісами AWS. Також користувачам доступні інші продукти Chyron у хмарі.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon