Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Відомий розробник рішень для автоматизації мовлення, компанія Cinegy повідомила про партнерство з Tyrell задля створення інноваційного та доступного за ціною плейауту. Сумісне рішення буде розгорнуте в хмарі Tyrell та забезпечить всі актуальні потреби медіа галузі в рамках надійного хмарного сервісу.
 
 

Основою стало рішення Cinegy Air — потужна система автоматизації мовлення. Як і всі рішення Cinegy, Air розгорнуто у віртуалізованому просторі — це найкращим чином підходить для хмари Tyrell Cloud. Cinegy Air — це автоматизований мовний сервер, здатний працювати з будь-якою розподільною здатністю, включаючи Ultra HD та 8K з різноманітними опціями для ручного керування операційними завданнями.

Під час створення Cinegy Air розробники заклали в плейаут функціонал для використання всіх переваг, що може дати хмарний хостинг, включаючи ефективне використання обладнання, швидке розгортання додаткових каналів, та доступна за ціною кластеризація. Система має зручний , інтуїтивний інтерфейс, перша інсталяція містить інтегрований мультиекран Cinegy Multiviewer. Останній отримав заслужену нагороду Продукт року NAB Show, його вважають найгнучкішим мультиекраном, який коли-небудь випускали; Cinegy Multiviewer забезпечує розширений аналіз та моніторинг сигналів, з повідомленнями при виникненні позаштатних ситуацій, рішення дозволяє зменшити вимоги до інженерів та операторів та зберегти найкращу якість сигналів.

Вперше інтегроване рішення Cinegy Air та хмарного сервісу Tyrell Cloud Capture було показано на виставці at The Media Production and Technology Show, 2023. Cinegy Air віддавав відео стріми в форматі SRT в хмарне рішення для захоплення сигналів Tyrell Cloud Capture, де відео ставало доступним для монтажу. Cinegy Multiviewer забезпечив візуалізацію TALLY на стрімах, і той час як Tyrell Cloud Capture дозволив користувачам управляти вхідними каналами, надав переваги від візуальної телеметрії по кожному стріму та дозволив перенаправляти їх на інші сервіси в рамках Tyrell Cloud.

«Це чудовий приклад того, як ми разом з партнерами можемо запропонувати галузі спеціалізоване, потужне рішення з багатим функціоналом», – розповіла Даніела Вейнер, керівник Cinegy. «І це дійсно підкреслює переваги добре продуманих рішень: обидва продукти — наше програмне забезпечення та хмара Tyrell Cloud передбачають інтеграцію, та дозволяють створити потужне комбіноване рішення, яке буде найкращим чином задовольняти потреби користувачів»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon