Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Телеканал Al Aan (ОАЕ, Дубаї) придбав інтелектуальну платформу моніторингу Actus Digital. Це рішення з високою адаптивністю до змін, воно дозволить мовнику перевіряти контент на відповідність стандартам, моніторити джерела, а також швидко створювати та експортувати кліпи. Завдяки їй мовник намагається збільшити залученість глядачів та забезпечити високу якість сервісу (QoS).
 
 

«Нажаль наша попередня система моніторінгу перестала оновлюватися, тож ми шукали їй заміну: надійне та гнучке рішення, здатне не тільки задовільнити наші нагальні потреби технічного підрозділу, а й допомагати нам розширювати свій бізнес в цифрових медіа та ОТТ», – пояснив Цезар Еїд, заступник керівника технічного департаменту Al Aan TV.

«Платформа Actus Digital вразила нас своїм широким функціоналом та здатністю робити набагато більше ніж перевірку на відповідність стандартам і технічний моніторинг. Це зручне та просте у використанні рішення дозволяє нам швидко створювати новий контент та суттєво збільшує ефективність наших робочих процесів. Нам було достатньо декілька місяців використання Actus, щоб прийняти рішення найближчим часом розширити систему для більшої кількості каналів та функціоналу»

Платформа моніторингу Actus — це програмне рішення без жорсткої прив’язки до апаратного забезпечення, це дозволило Al Aan TV розгорнути його на існуючих локальних серверах. А завдяки цілодобовій підтримці та навчанню, впровадження системи відбулося в рекордно короткий час.

Платформа Actus має низку переваг у порівнянні традиційними системами моніторингу, вона включає функціонал мультиекрана, що дозволяє інженерам Al Aan TV переглядати мікс з ефірних та ОТТ джерел на одному великому екрані. Також доступний мультиекран у браузері, тож можна зручно спостерігати за будь-якими QoS викликами, швидше усувати помилки, та ще й робити це віддалено з низькою затримко та можливістю настроювати інтерфейс «під себе». Також, Al Aan TV використовує Actus Clip Factory PRO для швидкої підготовки контенту для онлайн дистрибуції. Платформа забезпечує мовника інструментами для редагування та експорту відео, це дозволяю швидко публікувати матеріали та утримувати увагу глядачів.

«Останнє десятиріччя Al Aan TV зростав та еволюціонував задля того, щоб задовільнити потребу глядачів в якісних новинах та розважальному контенті», – розповів Сіма Леві, виконавчий директор Actus Digital. «Ми с задоволенням допомогли мовнику розширити свої можливості різностороннім, найкращим в своєму класі рішенням, яке охоплює перевірку контенту на відповідність стандартам, моніторинг джерел, створення кліпів та багато іншого»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon