Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Відомий виробник професійного освітлювального обладнання для кінематографу та медіа галузі, компанія Litepanels анонсувала розширення лінійки Gemini RGBWW LED новою моделлю Gemini 2х1 Hard. Завдяки найбільшій яскравості (23000 люкс / 3м) серед 2х1 панелей, легкий та зручний пристрій дозволяє створити на майданчику високоякісне кінематографічне світло.
 
 

В цілому Gemini 2х1 Hard схожий на модель минулого року Gemini 1х1 Hard, тільки виконаний у формфакторі 2х1. Пристрій охоплює повний спектр білого світла, а також дозволяє створювати RGB потік разом з низкою креативних кінематографічних ефектів. Вага Gemini 2х1 Hard складає 11,5 кг, включаючи ліру та інтегрований блок живлення, максимальне споживання не перевершує 500 Вт. Вдвічі більший за розмірами ніж менший «родич», Gemini 2х1 Hard дозволяє формувати в сім разів більший за яскравістю потік світла ніж Gemini 1х1 Hard, і це великий об'єм яскравого світла, яке при необхідності можна пом’якшити за допоможи різноманітних розсіювачів.

«Gemini 2х1 Hard створює неймовірний об'єм світла у порівнянні з будь-якою іншою RGBWW LED панеллю, яка наразі доступна для світлооператорів», – вважає Майкл Херберт, менеджер по продуктам Litepanels. «Не існує іншої 2х1 панелі з такою потужністю або універсальністю. Ми поєднали наші останні досягнення у LED технологіях з сучасним та зручним дизайном: це дозволить суттєво розширити межі кіно- та медіа виробництва»

Gemini 2х1 Hard може формувати потужний 20° промінь спрямованого жорсткого білого світла, а при необхідності переключатися на м’який 100° промінь завдяки вбудованим розсіювачам. Користувачі мають широкі можливості управління та модифікації без загрози зашкодити джерелу. Потужний вихід дозволяє застосовувати різноманітні розсіювачі та відбивачі, які не має сенсу використовувати з менш потужними пристроями.

За відсутності зовнішнього баласту, легкі світильники Gemini 2х1 Hard можна швидко та безпечно кріпити до рампи. До складу поставки входять Ultra-Light та Domed розсіювачі. В додаток до вбудованих органів керування, Gemini 2х1 Hard дозволяє віддалене дротове та безпровідне управління, включаючи протоколи DMX, CRMX та RDM. Разом з іншими панелями лінійки, Litepanels Gemini 2х1 Hard забезпечить чіткий без мерехтіння промінь що дає гарне зображення при будь-якій швидкості кадрів, куті затвора або інтенсивності з ультра плавним затемненням від 100% до 0.1%



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon