Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




BirdDog анонсувала оновлення прошивки Silicon 2, яке додає сервіси BirdDog Cloud Connect безпосередньо у апаратні рішення виробника. Разом з широкою підтримкою сучасних форматів IP відео, це відкриває значні можливості створення продуктивної екосистеми медіа виробництва.
 
 

BirdDog розпочала нову стратегію підвищення значення NDI-орієнтованих просторів для медійників, продюсерів прямих трансляцій, центрів пост продакшен та корпоративного сектору. Центральне місце в цій стратегії відведено інноваційним та доступним за ціною апаратним, програмним та хмарним NDI рішенням для робочих просторів.

Вперше BirdDog показала NDI Solutions на галузевій виставці NAB 2022, та зараз з’явилась додаткова інформація щодо цього рішення. Оновлення BirdDog Silicon 2 дозволить інтегрувати хмарні сервіси BirdDog Cloud Connect безпосередньо у обладнання, тож всі NDI пристрої BirdDog можуть стати частиною глобальної розподіленої NDI екосистеми без необхідності у додатковому апаратному або комп’ютерному обладнанні.

Безкоштовне оновлення BirdDog Silicon 2 NDI для камер, конвертерів 4K Pro та кодерів Flex NDI додає неперевершену підтримку форматів. BirdDog Silicon 2 підтримує всі ключові стандарти галузі, включаючи NDI, NDI|HX2, NDI|HX3, SRT, h.264, HEVC/h.265, RTMP та RTSP. Також BirdDog зосередилася на функціоналі, який дозволяє користувачам створити глобальну медіа екосистему без необхідності використання комп’ютерів чи іншого обладнання. Це стало можливим завдяки інтегрованій у пристрої підтримці Cloud Connect, тепер користувачі можуть передавати сигнали безпосередньо між сумісними пристроями.

В компанії підкреслили, що «цей унікальний функціонал прошивки надає привабливі та ефективні можливості створення продуктивного простору для тих хто створює контент». Наприклад, користувачі можуть підключити BirdDog PTZ Studio в Лондоні до апаратної в Київі, та одночасно моніторити мовлення у Торонто та Мельбурні. Все це відбувається по захищеному та надійному підключенню з ультранизькими затримками, без необхідності оброблювати сигнали апаратними пристроями, шлюзами чи ПК.

Cloud Connect містить низку додатків, які дозволяють користувачу моніторити активовані Silicon 2 BirdDog камери чи конвертери на будь-якому iOS, Apple TV, Android Mobile, Android TV та навіть Samsung Tizen пристрої.

Користувачі можуть безкоштовно завантажити оновлення Silicon 2 з сайту BirdDog.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon