Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems розширила лінійку H.264 стрімерів/рекордерів новою моделлю HELO Plus. Портативний та стійкий HELO Plus забезпечує схожі можливості стрімінгу та запису, як і популярна модель HELO, а також має розширений функціонал, створений завдяки зворотному зв’язку від користувачів. HELO Plus дозволяє створити два стрімінгових виходи та багатовходову обробку сигналів, підтримує протокол SRT, розширені можливості кодування / декодування, покращені можливості планування та роботи пристрою, та інше.
 
 

HELO Plus створений, щоб допомогти професіоналам отримати максимальну продуктивність у створенні відео контенту, це можливо завдяки доступній ціні, компактним розмірам та потужному функціоналу. HELO Plus дозволяє з одного джерела сигналу формувати два стріми з різними параметрами кодування (бітрейт, глибина GOP, швидкість кадрів, геометрія зображення, В-фрейм та інше), та роздавати кожний одному чи двом адресатам, тож інженер може легко створити потоки відео з різними параметрами взявши за основу одне джерело. Опціонально можна назначити будь-який з двох енкодерів для запису контенту на USB, SD або NAS накопичувач.

Нова функція Layouts (Макети) відкриває користувачам майже необмежені можливості виробництва, вона дозволяє комбінувати входи SDI та HDMI в єдиний вихідний потік та накладати на нього графічне оформлення. Кожне джерело можна використовувати в якості PiP (picture-in-picture) елемента та розташовувати його в обраному місці кадру в комбінації з фоновим зображенням, та графічними елементами зверху, включаючи титри. Ба більше, інженер матиме змогу переключатися між Макетами навіть під час трансляції. HELO Plus дозволяє зберігати до десяти макетів на кожен пресет, сумарно пристрій дозволяє зберігати, та швидко викликати до 20 пресетів, створених під різні події. Внутрішній банк зображень дозволяє зберігати у внутрішній пам’яті більше 90 графічних зображень, а внутрішній планувальник спрощує створення розкладу для запису/стріму різних подій. Крім того, HELO Plus може акомпанувати рекордерам AJA Ki Pro Ultra 12G та Ki Pro GO, та навіть бути частиною групи Ki Pro, виступаючи в якості пристрою, який починає/припиняє трансляцію та/або запис згідно команді Лідера. Та й сам HELO Plus може «натягнути майку лідера» і тоді вже Ki Pro рекордери або інші пристрої HELO Plus будуть прислуховуватися до його команд.

Ключові особливості HELO Plus:

  • Одночасний високоякісний H.264 HD стрімінг та запис при натисканні клавіши
  • Веб орієнтований планувальник для створення розкладу подій для запису та трансляції, включаючи дату та час, без необхідності  використанні сторонніх систем управління
  • Потужна багатовходова обробка відео та графіки, можливість створення особливостей трансляції з використанням макетів, без зовнішніх відеомікшерів.
  • Два стрімінгових виходи для одночасної трансляції з надійною роздачою контенту у декілька різних мереж
  • 1x 3G-SDI вхід та 1x 3G-SDI вихід
  • 1x HDMI вхід та 1x HDMI вихід
  • 1x Stereo аналоговий аудіо вхід та 1x Stereo аналоговий аудіо вихід
  • 1x 1GigE підключення до мережи для управління та запису чи відтворення медіа по SMB
  • 1x MicroUSB порт для підключення програмного забезпечення AJA Mini-Config
  • 1x USB 3.2 Gen1 порт (5Гбіт) для запису та відтворення медіа
  • 1x SD слот для карток для запису та відтворення медіа
  • Роз’єм з фіксатором для підключення зовнішнього блоку живлення

«Ми створили HELO Plus з розширеною обробкою потокового відео задля того, щоб допомогти професіоналам медіа галузі додати привабливість своєму контенту в очах глядачів, та диференціювати свої медіа, зберігаючи простоту операційної діяльності на рівні оригінального HELO», – розповів Нік Рашбі, президент AJA Video Systems. «Веб-інтерфейс HELO Plus з планувальником для створення розкладу, дозволяє легко програмувати та управляти трансляціями та записом, це дає гарантовані результати без використання складних і дорогих зовнішніх систем управління»

Серійне виробництво AJA HELO Plus заплановано на третій квартал 2022 року.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon