Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




«Ці люди для нас більше ніж персонал, це наша родина» — саме так почала розповідь про евакуацію українського офісу керівник Cinegy Даніела Вейнер. Коли росія здійснила свій напад на Україну, керівний склад Cinegy вирішив поїхати за 3000 кілометрів для того, щоб привезти співробітників разом з їх родинами до Мюнхену. В українському офісі працює 31 людина, вони відповідають за розробку продуктів та підтримку клієнтів.
 
 

Виконавчий директор Cinegy Ян Вейнер, Михайло Золотуський та ще три колеги здійснили подорож до україно-польського кордону, щоб забрати чотирьох працівників разом з їх родинами. Сукупно 16 осіб було перевезено до офісу розробників Cinegy.

«Дехто вирішив поїхати до друзів в Ульмі, інші залишилися у Польщі бо в них не було тут зв’язків», – розповіла Даніела Вейнер у інтерв’ю виданню TVBEurope. «Деякі жінки дісталися потягом за декілька днів. Наразі вся жіноча частина українського офісу виїхала з України: 28 людей — це 11 дівчат які працюють на мене та їх родини»

Вейнер пояснила, що топ менеджмент Cinegy спостерігав за подіями ще до початку вторгнення. «В середині лютого я розмовляла з Володимиром Сидоренко, який очолює український офіс, і ми обговорювали кого ми зможемо вивезти у випадку найгіршого сценарію. Більшість з них не хотіла залишати країну без своїх родин. Ми погодилися, що вони дістануться кордону де ми зустрінемо їх та допоможемо. Тож в нас вже був план дій, який ми почали реалізувати»

«Ці люди для нас більше ніж персонал, це наша родина», – підкреслила Вейнер. «Більшість з них я знаю з першого дня в Cinegy. Наприклад, Поліна Федорова — голова підрозділу підтримки — створила цілу кар’єру разом з нами. Вона одружилася з головою департаменту розробників, в них дві дитини. Для мене неможливо вважати їх найманим персоналом, ці люди роблять дуже великий внесок у нашу роботу»

Вейнер розповіла, що подорож до кордону це менше з того, що могла зробити компанія. «Я розумію, що це лише маленькі кроки, я знаю багато компаній збирають гроші та вкладають час та ресурси. Дуже багато наших партнерів з різних кутків світу, навіть з тих що я не очікувала, питають мене, як вони можуть допомогти. Наші клієнти у Польщі, разом з нашою командою їздять до кордону, щоб перевезти незнайомих людей з їх родинами у безпечні місця»

«Ми змогли перевезти третину українського офісу, вважаю що це чудовий результат», – додала Вейнер.

Ще близько 30 чоловіків з команди Cinegy залишилися в Україні. Дехто пішов захищати країну, інші продовжують роботу в компанії. «Коли о шостій ранку почали падати бомби, вони виконували свою повсякденну роботу», – пояснила Вейнер. «І я можу з чистим серцем сказати: ці хлопці дуже самовіддані. Я розумію, що їм хотілось би трошки переключитися, але вони все ще в Україні, вони роблять все можливе. Жінки, яких ми привезли до Мюнхену дуже включені в роботу, вони дійсно хочуть підтримати чоловіків, які залишилися вдома. Я працюю з неймовірними людьми»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon