Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




NBC Olympics, підрозділ холдингу NBC Sports Group, обрав рішення Chyron для формування та відтворення графіки в реальному часі під час трансляції XXXII Олімпіади, що відбуватимемся з 23 липня по 8 серпня 2021 року.
 
 

Віддалене виробництво NBC Olympics буде підсилене Chyron Lyric X, це 4K рішення для створення та відтворення графіки. Lyric буде розгорнуто в міжнародному телецентрі в Стемфорді, щоб створити гнучкий та ефективний робочий простір для адаптування графіки та найшвидшого її виводу в етер. Допоміжні системі Lyric будуть працювати в токійській апаратній для прискорення відтворення графіки при висвітленні групи спортивних подій.

Додатково в токійській студії буде працювати система Chyron PRIME для відеостін, це дозволить NBC Olympics формувати вражаючі візуальні презентації на різноманітних дисплеях або на стіні моніторів. Ще один PRIME буде формувати графіку та відеоконтент з високою розподільною здатністю на різноманітні дисплеї незалежно від розміру або співвідношення сторін.

«Ми раді бути надійним партнером NBC Olympics для висвітлення однієї з найпрестижніших спортивних подій цього року», – підкреслив Роб Ульке, віце-президент з продажів Chyron. «Роками NBC Olympics утримує першість з використання систем для віддаленого виробництва та освітлення Олімпійських Ігор, і ми пишаємося тим, що підтримуємо їх постійні інновації, невпинно поширюючи можливості наших продуктів задля вирішення специфічних вимог та питань. Ми з нетерпінням чекаємо успішного висвітлення Токійської Олімпіади завдяки команді NBC Olympics»

«Ми теж чекаємо Токійську Олімпіаду та цілком впевнені в нашому партнерстві з Chyron», – додав Дерріл Джеферсон, віце-президент з питань пост-продакшен та цифрових процесів NBC Sports & Olympics. «Запропоновані Chyron інструменти для виводу графічного контенту в реальному часі та гнучкість використання відеостіни — дають можливість нашим творчим командам створювати найвиразніші презентації та живу і вражаючу трансляцію. Завдяки інтегрованим потокам даних ці презентації допоможуть розкрити спортивну подію з різних боків та розкрити контекст для глядачів, які переглядатимуть Олімпійські Ігри вдома».

Починаючи з 2008 року, Chyron (деякий час під брендом ChyronHego) є офіційним партнером NBC Olympics з питань графічних технологій для висвітлення Олімпійських змагань.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon